Izrada i optimizacija web stranice

Zašto je danas važno imati web stranicu?

U današnje vrijeme, prisutnost na internetu je važnija nego ikada. Bilo da nam je potrebna neka usluga ili proizvod, prvo što radimo je pretraživanje interneta u potrazi za podacima o istim.
Usmena predaja zadovoljnih klijenata više nije dovoljna da bi ste privukli nove kupce i korisnike.
Izradom web stranice stvarate temelje za razvoj marketinških aktivnosti kojima ćete privući nove klijente ili kupce iz bilo kojeg dijela svijeta. Zato je danas važno imati svoje internet stranice, dobro osmišljene i privlačne posjetiteljima, pomoću kojih ćete prenijeti snažnu poruku o svome brendu.

Web stranica koje će privući pažnju

Dizajniramo i razvijamo responzivne, brze i user-friendly web stranice kako bismo vam pomogli da otključate potencijal vašeg poslovanja.

Web stranica po vašoj mjeri

Na koristimo gotove teme niti predloške jer ne želimo biti ograničeni njihovim mogućnostima. Napraviti ćemo Vam jedinstvenu web stranicu prilagođene upravo Vama, koje će predstaviti Vaše poslovanje u punom svjetlu.
SEO

Web stranica koju Google voli

Želite da Vaša Web stranica bude dobro rangirana u rezultatima pretraživanja na Google-u? Onda je vrijeme da zajedno poradimo na tome. SEO (search engine optimization) je dugotrajan proces i rezultati ne dolaze preko noći. Možemo Vam pomoći da vaši proizvodi ili usluge budu pozicionirani i prezentirani na najbolji mogući način.

Trebate web stranicu za digitalni poticaj vašem poslovanju?

Kontaktirajte nas kako biste saznali kako naša stručnost može doprinijeti rastu vašeg poslovanja.
Zatražite besplatnu ponudu

Što nas korisnici najčešće pitaju?

U kojem roku mi možete izraditi web stranicu?
Obično je rok za isporuku jednostavnih web stranica 7 do 10 dana od trenutka kada nam dostavite sve potrebne materijale za njihovu izradu.
Naravno da u slučaju kada se radi o nekim složenijim zahtjevima i funkcionalnostima na web stranicama taj rok je duži.
Kako i kada se vrši plaćanje izrade web stranice?
Plaćanje se vrši u tri faze:
  • Prvih 30% ukupnog iznosa dogovorene cijene plaćate nakon prihvaćanja naše ponude.
  • Drugi dio u iznosu 40% ukupne cijene nakon što Vam predstavimo idejno rješenje i dogovorimo sve potrebne izmjene
  • Preostalih 30% plaćate po završetka posla i objave Vaših stranica .
Zašto preferirate WordPress?
Postoji više osobina koje čine WordPress alatom izbora za razvoj web stranica. WordPress je najpopularniji svjetski CMS softver koji je besplatan, prilagodljiv, vrlo fleksibilan i često ažuriran. Također postoji mnogo gotovih rješenja za integracije s različitim sustavima (online plaćanja, e-mail klijenti, CRM sustavi, e-trgovina) koja štede vaše resurse i pomažu da se ne komplicira arhitektura rješenja. WordPress je prilično ugodan i za SEO, a pruža uistinu besprijekorno iskustvo za sve koji su uključeni u upravljanje i ažuriranje web stranica.
Zašto izbjegavate koristiti gotove WordPress teme?
Mada se WordPress teme u prvome trenutku čine kako odličan izbor, u stvarnosti obično nije tako. Gotovo uvijek se desi da toj temi nedostaje neka funkcionalnost koju vi želite, a onda je dodavanje iste obično mukotrpan posao. Isto tako teme obično sadrže puno stvari koje Vi ne trebate i koje se moraju ukloniti kako bi Vaša web stranica imala optimalnu brzinu obzirom na količinu sadržaja koji prikazuje.
Najprije želim izraditi odredišnu stranicu. Možemo li je kasnije transformirati u web mjesto sa više stranica?
Naravno. Možemo transformirati odredišnu stranicu u web-mjesto sa više stranica i obrnuto, već prema vašem zahtjevu.
Možete li nam pomoći s redizajniranjem postojeće web stranice?
Možemo, mada je pri tome važno napomenuti da je vrlo čest slučaj da se redizajn u konačnici svodi na novi dizjan iz razloga što stare web stranice ne sadržavaju niti minimum pretpostavki za brz i "bezbolan" redizajn. Mi ćemo Vam izraditi jasan i uvjerljiv dizajn za vašu web stranicu.

Cijena izrade web stranice

O cijeni izrade web stranice

Jasno nam je da je svakom od naših potencijalnih klijenata cijena izrade web stranice jedna od najvažnijih stavki, i to je jedno od prvih pitanja sa kojim se suočavamo. Iz tog razloga moramo naglasiti da da su web stranice koje mi radimo jedinstvene i prilagođene svakom pojedinom klijentu.
Stoga, tek nakon što obavimo inicijalni razgovor u kojem upoznajemo Vaše poslovanje i ciljeve koje web stranica treba ispuniti, možemo vam napraviti ponudu sa cijenom izrade web stranice.
Početna cijena kreće od 260 € (1958,97 kn).

Što sve određuje cijenu izrade web stranice?

Cijenu izrade web stranice određujemo individualno za svaki prejekt, a ovisno o veličini i zahtjevima istog. Više je faktora koji određuju konačnu cijenu:
Veličina projekta (broj stranica)
Dodatne funkcionalnosti
Priprema i obrada tekstova i fotografija
Dodatna optimizacija za tražilice (SEO)
Mogući dodatni zahtjevi na hosting
volume-highchevron-down