Izrada web stranica

U mogućnosti smo Vam ponuditi izradu klasičnih web stranica kao i stranica izrađenih u CMS (Content Management System) sustavu, ovisno o Vašim potrebama, željama i budžetu koji ste predvidjeli.

Naše web stranice radimo po načelima UX/UI (User experience / User interface) dizajna tako da iste pruže Vašim korisnicima ugodno korisničko iskustvo i lako snalaženje prilikom posjete Vašem web mjestu.

Tako dizajnirane web stranice ispravno se prikazuju na svim uređajima koji se koriste za pregled web stranica (stolno računalo, laptop, tablet, mobitel).

Web dizajn

Prilikom izrade web stranica nastojimo iste potpuno prilagoditi identitetu Vas i Vaše tvtke, što znači da iste moraju biti jedinstvene kao što ste i Vi.

Prilikom pripreme za izradu web stranica možemo koristiti Vaše već postojeće fotografije ili iste možemo izraditi za Vas koristeći pri tome profesionalnu fotografsku opremu.

Optimizacija za tražilice - SEO

Pored estetske i funkcionalne izvrsnosti jednako važno za svaku web stranicu je da se ista prikazuje pri vrhu rezultata kada korisnici pretražuju internet koristeći pri tome ključne riječi koje se podudaraju sa proizvodima ili uslugama koje Vi nudite.

Internet tražilice su vrlo važan izvor posjetilaca koji će doći na Vaše web stranice kao potencijalni budući klijenti.

Upravo iz toga razloga, već pri samom dizajnu web stranica vodimo brigu o strukturi istih kao i kvaliteti tekstova na njima, a sve sa ciljem kako bi iste postigle visoke pozicije na internet tražilicama (Google, Yahoo, Bing).

Web hosting

Kako bi do kraja zaokružili cijeli ciklus Vaše prezentacije na internetu pružamo i usluga fizičkog smještaja Vaših web stranica na serveru, kao i sve usluge vezane uz otvaranje nove domene ili prijenos već postojeće na servere našeg hosting partnera..

Zainteresirani ste za suradnju sa nama?

Kontaktirajte nas